ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

MECHANIX ΓΑΝΤΙΑ COLDWORK ORIGINAL LG BLACK GREY CWKMG-58

Ο δυνατός, κρύος αέρας μπορεί να κάνει ακόμη και την απλούστερη εργασία την πιο δύσκολη, επομένως δημιουργήσαμε το ColdWork Original® με μόνωση C40 3M Thinsulateγια να φυλακίσουμε την θερμότητα και να σας κρατήσουμε ενεργούς. Το πίσω μέρος του χεριού σας, προστατεύεται από το αδιάβροχο SoftShell για..

34.90€

MECHANIX ΓΑΝΤΙΑ T/S PURSUIT CR5 COVERT BLACK TSCR-55

Τα Pursuit CR5 παρέχουν στους επαγγελματίες του νόμου και της τάξης προστασία από την κόψη λεπίδας χωρίς παράλληλα να εμποδίζεται ο χειρισμός των όπλων ή η εκτέλεση σωματικού ελέγχου. Τα γάντια είναι σχεδιασμένα ώστε να συμμορφώνονται με την φυσική καμπυλότητα των χεριών χάρη στη χρήση τρισδιάστατου..

41.90€

MECHANIX ΓΑΝΤΙΑ T/S RECON COVERT BLACK TSRE-55

Τα RECON είναι επιχειρησιακά δερμάτινα γάντια επιδόσεων, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους αστυνομικούς, πολύπλευρη προστασία στα χέρια τους, κατά την διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Τα γάντια είναι ανατομικά σχεδιασμένα ώστε να ακολουθούν τις φυσικές καμπυλότητες των χεριών χ..

50.90€

PENTAGON ACU 2.0 Jacket K02012 ΧΙΤΩΝΙΟ BLACK

ACU 2.0 χιτώνιο :    215γρ. υψηλής πυκνότητας Ripstop ύφασμα    65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι    Υδατοαπωθητικό ύφασμα    Επανασχεδιασμένος γιακάς    Τριπλή ραφή σε όλα τα σημεία πίεσης    Ειδική διαμόρφωση με πι..

50.00€

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)