ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ

MORAKNIV ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ S (11968)

Το S είναι ένα ακονιστήρι διαμαντιού της Morakniv. Κατάλληλο για ακόνισμα ίσιας ή πριονωτής λάμας.ΠροδιαγραφέςΔιαστάσεις:  14 x 1 εκ.Βάρος     0.045 kgΥπάρχει μια μακρά παράδοση στη κατασκευή μαχαιριών στο χωριό της Mora.Στη Mora κατασκευάζουν μαχαίρια για πάνω από 400 χρόνια και..

20.00€

OPINEL MINI AKONI 10cm 001128

Ιδανικό για το ακόνισμα των σουγιάδων Opinel...

5.50€

OPINEL Φυσική Πέτρα Ακονίσματος Πυρηναίων 14 cm (002551)

Φυσική πέτρα ακονίσματος από τα Πυρηναία  (Γαλλία) – Μήκους  14 cm.Η μεγάλη φυσική πέτρα ακονίσματος Opinel προέρχεται από το Ariège των Πυρηναίων και έχει λεπτό κόκκο.Κατασκευασμένη από ψαμμίτη, ακονίζει τα μαχαίρια χωρίς κόπο και αποκαθιστά την ποιότητα κοπής.Ιδανική για σουγιάδες αλλά κ..

29.90€

WORK SHARP COMBO 09DX250 Ηλεκτρικός ακονιστής

Ο ηλεκτρικός ακονιστής COMBO της WORK SHARP αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για το ακόνισμα μαχαιριών υπαίθρου και κουζίνας με λεία ή οδοντωτή κόψη.Η λειτουργία του συνδυάζει τη τεχνολογία ακονίσματος με εύκαμπτους λειαντικούς ιμάντες με τη χειροκίνητη μέθοδο φινιρίσματος με κεραμική ράβδο. Ο συνδυασ..

98.00€

WORK SHARP PIVOT KNIFE SHARPENER ΑΚΟΝΙ ΤΣΕΠΗΣ WSEDCPVT-I

Το Pivot Knife Sharpener ™ είναι σχεδιασμένο σε μέγεθος τσέπης για να είναι πάντα δίπλα σας στα ακονίσματα των μαχαιριών σας. Η αποκλειστική τεχνολογία Pivot-Response ™ ακολουθεί την καμπύλη της λεπίδας για ένα ευκολότερο και πιο συνεπές ακόνισμα.    Περιλαμβάνει τρία στάδια ακονίσματ..

9.60€

WORK SHARP PIVOT PLUS ΑΚΟΝΙΣΤΗΣ 09DX156

Το Pivot Plus Knife Sharpener ™ σε μέγεθος τσέπης, είναι η λύση σας και για τα οδοντωτά μαχαίρια. Προσφέρει κόψη μεγάλης αντοχής και με την τεχνολογία Pivot-Response ™ εφαρμόζει ένα πιο κοφτερό ακόνισμα από τα αντίστοιχα εργαλεία ακονίσματος που συναντάμε.    Περιλαμβάνει τρία στάδια ..

17.00€

Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)